Krátka exkurzia do švajčiarskeho priehradného staviteľstva - Bednárová, Emília
Priehradné staviteľstvo Švajčiarska. Funkcia prevažnej väčšiny priehrad vo Švajčiarsku - zadržiavanie vody na energetické využitie. Charakteristika priehrad: Rhoannenberg, Grande Dixance, Moiry, Spitallamm.