Effective Support of Learner-centredness in Primary Schools in Slovakia - Zamborová, Katarína, 1988-
Štúdia o prístupe zameranom na študentov pri výučbe angličtiny ako cudzieho jazyka na základných školách na Slovensku a súčasný stav. Pozadie výučby zameranej na žiakov, jej dôležité východiskové teórie a hlavné princípy tejto výučby. Skúmanie či implementácia prístupu zameraného na študentov má pozitívny vplyv na rozvoj jazykových zručností študentov a ich emocionálne skúsenosti v hodinách anglického jazyka.