Štátna štatistika v období pandémie covid-19 - Glaser-Opitzová, Helena, 1964-
Epidémia COVID-19 a činnosť Štatistického úradu SR. Program štátnych štatistických zisťovaní. Skúmanie špecifických oblastí podnikateľského prostredia v období pandémie.