[Viacrozmerné štatistické metódy s aplikáciami v softvéri SAS] - Šoltés, Erik, 1974-
Recenzia na vysokoškolskú učebnicu Viacrozmerné štatistické metódy s aplikáciami v softvéri SAS. Kniha zameraná na metódy ako napr. metóda hlavných komponentov, faktorová analýza, kanonická korelačná analýza a ďalšie.