Žiak, rodič, učiteľ v čase pandémie a po nej otvorený model skúmania novej situácie - sebaanalýza - Bieleszová, Dušana
Situácia vo vzdelávaní v súvislosti s pandémiou COVID-19. Bariéry domáceho vzdelávania, ktoré môžu mať vplyv na výchovu a vzdelávanie žiakov aj po ich návrate do škôl. Kľúčové zásady krízovej komunikácie medzi učiteľom, žiakom a rodičom.