Učebné štýly žiakov dôležité požiadavky pre edukačnú prax - Petlák, Erich
Skupiny učebných štýlov, ktoré sú náročnejšie na ich diagnostiku a aj na realizáciu v edukačnom procese. Kolbov cyklus učenia. Štýly podľa zámeru a motivácie. Učebné štýly podľa D. A. Kolba. Učebné štýly podľa P. Honeya a A. Mumforda. Dôležité požiadavky pre edukačnú prax.