Current Usage of Special Drawing Right and Its Potential in the Future - Beňová, Zuzana, 1996-
Charakteristika špeciálnych práv čerpania. Súčasné a budúce možné využitie špeciálnych práv čerpania. Potenciál špeciálnych práv čerpania.