Economic Presence of Brazil in the European Union - Janubová, Barbora, 1991-
Ekonomická prítomnosť Brazílie v Európskej únii. Analýza hodnoty brazílskeho vývozu a investícií v 21. storočí. Zisťovanie toho, či rast Brazílie v Európskej únii rastie a ktoré členské štáty Európskej únie majú najväčší potenciál stať sa novými dôležitými obchodnými a investičnými partnermi pre Brazíliu.