Water Resources and the Sustainable Canadian Way - Dziura, Boris, 1976-
Predstavenie rôznych meraní na zlepšenie kvality vodných tokov Kanady a tiež kvality vody. Pobrežie Kanady je najdlhšie na svete s dĺžkou viac ako 200 000 km. Väčšina jej provincií má pobrežie.