Understanding the Influence of English Language Teachers’ Past on their Everyday Teaching Practices in Slovakia - Zamborová, Katarína, 1988-
Prehľad o najnovších zmenách súvisiacich s výučbou cudzích jazykov na Slovensku. Začiatok výučby angličtiny od tretieho ročníka základných škôl od školského roku 2011 je jedným z posledných dôležitých cudzojazyčných medzníkov. Pripravenosť pedagógov na dané súvislosti vo vzdelávaní a ich ďalšie profesijné vzdelávanie. Modernizácia cudzojazyčných inštrukcií prostredníctvom zavádzania inovatívnych metód.