Možnosti kvantifikovania korupcie vo verejnom sektore na Slovensku a v Českej republike - Liptáková, Katarína
Charakteristiky korupcie vo verejnom sektore a jej príčiny. Možnosti merania korupcie vo verejnom sektore na Slovensku a v Českej republike. Výhody a nevýhody jednotlivých ukazovateľov. Komparácia teoretických názorov na korupciu vo verejnom sektore.