Systém darcovstva orgánov pre transplantácie v Slovenskej republike - Ralbovská Sopúchová, Soňa
Analýza systému darcovstva orgánov v Slovenskej republike so zameraním na legislatívne aspekty, a na to nadväzujúce praktické výzvy. Právna úprava a fungovanie darcovstva orgánov v Chorvátsku, vykazujúce najlepšie výsledky v rámci počtu uskutočnených transplantácií.