Záväznosť rozhodnutí Súdneho dvora Európskej únie v prejudiciálnom konaní so zameraním sa na verejné obstarávanie - Ježová, Daniela
Účinky rozhodnutí Súdneho dvora Európskej únie vydaných v prejudiciálnom konaní ako osobitnom konaní. Záväznosť vydaných rozhodnutí, so zameraním na rozsah samotnej záväznosti. Význam prejudiciálneho konania v oblasti práva verejného obstarávania.