Disciplinárna zodpovednosť v Slovenskej republike s osobitným zreteľom na disciplinárne delikty štátnych zamestnancov - Gyuri, Róbert
Disciplinárna zodpovednosť a jej postavenie v právnom poriadku Slovenskej republiky. Teoretické vymedzenie disciplinárnej zodpovednosti, terminologické problémy, súbežnosť disciplinárnej zodpovednosti a iných deliktov v Slovenskej republike a právo na súdnu ochranu pred Európskym súdom pre ľudské práva. Disciplinárna zodpovednosť štátnych zamestnancov, ich triedenie a ukladanie sankcií za disciplinárne priestupky.