Príjmová nerovnosť v regiónoch Slovenskej republiky - Bobáková, Viktória
Rozšírenie poznatkov v oblasti príjmovej nerovnosti na Slovensku, so zameraním na komparáciu jednotlivých samosprávnych krajov. Analýza a meranie príčin a úrovní nerovnosti, a taktiež miery rizika chudoby, naprieč časovým horizontom na základe indikátoru nerovnomernosti príjmového rozdelenia S80/S20. Faktory príjmových nerovností.