Predictors of Success of a New Product on the Market - Barlašová, Terézia
Použitie Bassovho modelu, ktorý je jednou z možných kvantitatívnych metód zameraných na modelovanie nového produktu na trhu, resp. predpovedanie možnosti prežitia nového produktu na trhu. Nový produkt a organizácia vývoja nových výrobkov.