Parameters of the Strategy for Managing the Economic Growth of Agricultural Production in Russia - Anokhinaorcid, Marina
Parametre stratégie riadenia hospodárskeho rastu poľnohospodárstva v Rusku. Kognitívne technológie modelovania strategických alternatív hospodárskeho rozvoja priemyselného komplexu pomocou fuzzy kognitívnej logiky. Možnosť stratégie integrovaného riadenia pre hospodársky rast poľnohospodárstva v Rusku spolu so strategickými mapami, ktoré sú opodstatnené ako nástroj na jeho vykonávanie.