<The> Role of Thrust in Knowledge Management Organization - Gajda, Joanna
Znalosti ako zdroj úspechu každej organizácie. Potreba zahrnúť do základných činností organizácie budovanie vzájomnej dôvery pre vytváranie znalostného manažmentu. Úloha dôvery v riadení vedomostí v súčasných organizáciách.