Diversity Management as a Tool for Sustainable Development of Health Care Facilities - Jankelová, Nadežda, 1966-
Analýza a zhodnotenie súčasného stavu manažmentu rozmanitosti v kontexte manažmentu ľudských zdrojov vo vybraných zdravotníckych zariadeniach. Prieskum formou dotazníka na 181 manažéroch. Analýza premenných.