Estimating the Social Value of Multifunctional Agriculture (MFA) With Choice Experiment - Jung, Hyunhee
Konvergenčná politika v poľnohospodárstve. Testovanie troch hypotéz pomocou ekonomického ocenenia multifunkčného poľnohospodárstva. Význam poľnohospodárskej výrobnej činnosti a kľúčový prvok vidieckeho komplexu. Hodnotenie troch stratégií makrofinančnej pomoci a jej jedenástich špecifických atribútov. Uplatniteľnosť trojstrannej politiky strategických rámcov van der Ploegu multifunkčného poľnohospodárstva.