Marketing in Tourism - Kabus, Judyta
Predstavenie systémov propagácie cestovného ruchu. Úloha a význam marketingu cestovného ruchu a jeho vplyv na rozvoj turistických oblastí. Propagácia regiónov v rámci turizmu.