Účtovanie zákonného sociálneho a zdravotného poistenia v sústave jednoduchého účtovníctva v príkladoch – podnikateľ SZČO - Pakšiová, Renáta, 1974-
Povinné poistenie od 1. júla 2020. Všeobecné účtovanie v  sústave jednoduchého účtovníctva. Účtovanie zákonného sociálneho poistenia a verejného zdravotného poistenia. Vzor Peňažného denníka, Knihy záväzkov, Pokladničnej knihy.