Linkage between Innovation and Organisational Climate - Varsani, Manuela
Úloha podnikovej klímy v rámci manažérskych zručností a inovácií. Klíma ako sprostredkujúci faktor medzi vodcovstvom a kreativitou. Dimenzie psychologickej klímy.