Private Cloud Solution for an Engineering Company - Vesel, Eduard
Predstavenie riešenia, ktorého výhodou je implementácia privátneho cloudu do pracovného prostredia spoločnosti. Načrtnutie návrhu riešenia a zostavenie pracovného systému súkromného cloudu.