E-schránka a nezisková organizácia - Hrašková, Dagmar
Štát začal postupne zriaďovať a aktivovať na doručovanie elektronické schránky jednotlivým subjektom. Od 1.júna tohto roka tak urobil aj pre právnicke osoby mimo obchodného registra. Povinnosť mať aktivovanú elektronickú schránku na doručovanie úradných rozhodnutí sa tak dotkla viac ako 78 880 právnickych osôb tretieho sektora - nadácií, neziskových organizácií, cirkví, záujmových združení či politických strán. Aktivácia elektronickej schránky, podmienky elektronickej komunikácie a hlavné výhody jej využívania. Povinnosti štatutárov organizácií.