<The> Insurance Market, Non-Life Insurance and International Risks in the Slovak Republic - Drugdová, Barbora
Poistný trh a poistenie medzinárodných rizík ako súčasti neživotných rizík v SR. Zložky, charakteristika a klasifikácia daných rizík.