Podpora nájomného bývania v podmienkach obcí - Konečná Veverková, Ingrid
Podmienky podpory nájomného bývania zo strany štátu. Okrem poskytovania úverov zo Štátneho fondu rozvoja bývania ide o poskytovanie dotácií na rozvoj bývania, ktorých cieľom je vytvoriť podmienky na realizáciu a výstavbu nájomných bytov určených na bývanie pre zákonom určené skupiny obyvateľstva.