Úvery zo Štátneho fondu rozvoja bývania v podmienkach obcí - Konečná Veverková, Ingrid
Problematika úverov zo Štátneho fondu rozvoja bývania, ktoré predstavujú v podmienkach obcí významnú pomoc štátu nielen pri rozširovaní bytového fondu obcí, ale aj pri zabezpečení sociálnych služieb výstavbou a obnovou zariadení sociálnych služieb.