Novela kompetenčného zákona - Balog, Boris
Schválenie zákona č. 134/2020 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 575/2001 Z. z. o organizácii činnosti vlády a organizácii ústrednej štátnej správy a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony. Daný zákon prináša zásadné zmeny do organizácie a fungovania vlády SR, ministerstiev a ostatných ústredných orgánov štátnej správy.