Poskytovanie dotácií alebo iných opatrení z prostriedkov obce - Siminská, Eva
Priblíženie možností financovania niektorých činností obcou, a to buď v prípade splnenia podmienok formou štátnej pomoci, alebo v prípade, že o štátnu pomoc nejde, bez potreby splnenia jej pravidiel.