Dôvod hodný osobitného zreteľa pri predaji pozemkov obce - Tekeli, Jozef
Vymedzenie základných kritérií, ktorými sa má obec riadiť pri hodnotení, či ide, alebo nejde v konkrétnom prípade o dôvod hodný osobitného zreteľa pri nakladaní s obecným majetkom. Vysvetlenie na modelovom príklade predaja stavebných pozemkov obce pre obyvateľov obce.