Predaj podniku z právneho a účtovného hľadiska - Podmanická, Martina, 1977-
Cieľom článku je prezentovať a analyzovať problematiku predaja podniku v Slovenskej republike z právneho a účtovného hľadiska tak, ako je riešená v platnej právnej úprave tejto problematiky v súčasnosti, v súlade so zákonom č.513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znp., zákonom č.431/2002 Z. z. o účtovníctve v znp., opatrením Ministerstva financií SR č.23054/2002-92 zo 16. decembra 2002.