Robotizace procesů v době pandemie - Herman, Jan
Narastajúci tlak na potrebu digitálnej komunikácie a rýchlej automatizovanej obsluhy v dobe pandémie. Epidémia výrazne ovplyvnila proces digitálnej transformácie. Technológia RPA ako nástroj pre rýchlu adaptáciu na novú situáciu. výhody robotizácie.