Veľkostné kritéria na povinný audit účtovnej závierky - Užík, Ján, 1969-
S cieľom zjednodušenia podnikateľského prostredia v SR, vláda v júli 2020, odsúhlasila opätovné zvýšenie veľkostných kritérií pre povinný audit obchodných spoločností a družstiev. Audítorská profesia týmto opatrením utrpí stratu približne 40-50% klientov.