Kľúčové záležitosti auditu v správe audítora - Kozáková, Mária, 1991-
Zavedením nového medzinárodného audítorského štandardu ISA 701, v súlade s nariadením Európskeho parlamentu a Rady EÚ č.537/2014, sa povinnosť informovať o kľúčových záležitostiach auditu v správe nezávislého audítora, rozširuje na všetky subjekty verejného záujmu. Toto nariadenie aj bližšie vymedzuje informácie, ktoré má štatutárny audítor uviesť v rámci kľúčových záležitostí auditu. Táto zmena v oblasti audítorkej profesie a spôsobu jej výkonu sa považuje za jednu z najvýznamnejších zmien.