Práca z domu (home office) - otázky a odpovede - Krišková, Petra, 1981-
Zákonník práce, konkrétne §52 sa venuje HO (home office) v zmysle nie príležitostného HO alebo HO v mimoriadnej situácii, ale definuje HO ako pracovný pomer zamestnanca, ktorý vykonáva prácu pre zamestnávateľa podľa podmienok dohodnutých v pracovnej zmluve doma alebo na inom mieste s použitím IT v pracovnom čase, ktorý si sám rozvrhuje.