Jak koronavirová krize promění logistiku e-shopů a přepravních společností? doručování a rozvoz jako komodita - Ječmen, Aleš
Logistická a prepravná sieť, cez ktorú už pred zavedením obmedzení voľného pohybu osôb, putovalo ku koncovým zákazníkom neuveriteľné množstvo on-line objednávok, sa v rekordne krátkom čase zahustila o desiatky percent. Vo veľkých mestách budú mať ľudia k dispozícii také pokrytie kuriérov a výdajných miest, že sa z rozvozu a doručovania stane komodita podobná mobilnej sieti.