Jak koronavirová krize promění logistiku e-shopů a přepravních společností? zbude čas na unikátní lidskou práci - Margaretis, Konstantin
Softvérová a hardvérová automatizácia nahradí ľudskú prácu v opakujúcich sa činnostiach, a digitálne nástroje budú pomáhať ľuďom lepšie robiť tú prácu, pri ktorej je ich unikátnosť nenahraditeľná. Firmy budú musieť investovať do tréningu svojich zamestnancov, aby dokázali využiť plný potenciál digitálnych riešení.