Přežijí on-line obchody, které budou inovovat - Hubička, Filip
Internetové obchody musia byť, podľa expertov diskutujúcich v on-line rozhovore Logistiky a Hospodářskych novín, pripravení na to, že i keď e-commerce zažíva v pokoronavírovej dobe prudký rozvoj, inovácie sú podmienkou prežitia.