OSCE Chairmanship 2019 - Goda, Samuel
Predstavenie organizácie OBSE - jej legislatívne a normatívne aspekty. Úlohy organizácie v budovaní a posilňovaní bezpečnostnej komunity. Kandidatúra Slovenska na predsedníctvo v roku 2019 - prípravy a spôsob zvládnutia danej úlohy.