Jaké má zkapalněný zemní plyn vyhlídky jako palivo pro kamiony? jde o klíčovou alternativu ke klasickým palivům - Dostál, Filip
Predstavitelia v GasNete presvedčení o tom, že skvapalnený zemný plyn (liquid natural gas: LNG) a bio LNG majú v ťažkej nákladnej doprave skvelú perspektívu. Toto palivo má všetky predpoklady stať sa kľúčovou alternatívou ku klasickým palivám, ktoré je treba začať nahrádzať. V Európe nie sú o tom žiadne pochybnosti, tam sa rozvíja kamiónová doprava na LNG rýchlym tempom.