Využitie výtvarného umenia pri výučbe anglického jazyka v primárnom vzdelávaní - Zamborová, Katarína, 1988-
Príspevok sa venuje výučbe anglického jazyka prostredníctvom výtvarného umenia v primárnom vzdelávaní. Poukazuje na vzťah medzi jazykovou formou a zobrazeným prvkom. Príspevok hovorí, do akej miery môže učiteľ využiť výtvarné umenie a kreativitu na hodinách anglického jazyka so zreteľom na zvýšenie a nadobúdanie jazykových schopností.