Teaching Speaking to Young Learners of English at Primary Schools - Zamborová, Katarína, 1988-
Prezentácia prieskumu, ktorý súvisí s rozvíjaním zručnosti rozprávania u žiakov učiacich sa angličtinu ako cudzí jazyk na prvom stupni základných škôl. Základné aktivity na rozvoj rozprávania pre žiakov mladšieho školského veku. Prieskum formou dotazníka.