Kontinuum informačno-komunikačných technológií a Priemyslu 4.0 - Bolek, Vladimír, 1988-
Výledky výskumu zameraného na informačno-komunikačné technológie (IKT) podieľajúce sa na rozvoji Priemyslu 4.0, s fokusáciou na analyzovanie a komparovanie fundamentálnych rozdielov týchto technológií a ich prínosu, nedostatkov a rizík pre komplexné prepojenie celého výrobného procesu v podnikoch v kontexte Priemyslu 4.0. Nastupujúce trendy v oblasti IKT, napr. Big Data, Cloud Computing, Digital Manufacturing, Kyberneticko-fyzikálne systémy a ďalšie.