Slovakia Social Briefing the Impact of the Pandemic on Tourism in Slovakia - Čiefová, Michaela, 1991-
Pandémia COVID-19 nepriniesla len veľa obetí, stratu pracovných miest a vážne hospodárske následky, ale ovplyvnila aj preferencie a plány ľudí týkajúce sa nadchádzajúcich letných prázdnin a dovoleniek. Prostredníctvom zmierňujúcich opatrení proti pandémii však ľudia zvažujú svoje možnosti, ako stráviť toto leto, či je bezpečné cestovať do zahraničia alebo či je bezpečnejšie zostať na Slovensku a to nielen z dôvodu hrozby koronavírusu, ale aj na podporu slovenských podnikateľov a cestovného ruchu vo všeobecnosti.