Zákon č. 67/2020 Z.z. o niektorých mimoriadnych opatreniach vo finančnej oblasti po novelách problémy z praxe - Jurčíková, Božena
V poradí 3. novela zákona č.67/2020 Z.z. o niektorých mimoriadnych opatreniach vo finančnej oblasti v súvislosti s COVID-19, vyplynula z aplikácie tohto zákona a jeho noviel v praxi. Táto novela je zverejnená v Zbierke zákonov pod číslom 120/2020 Z.z. s účinnosťou od 20.5.2020 a upravujú a dopľňajú sa ňou opatrenia v oblasti: dane z príjmov, finančného trhu, splátok úveru spotrebiteľovi a rozpočtových pravidiel. 4. novela je v Zbierke zákonov pod č.156/2020 s účinnosťou od 17.6.2020 a upravuje a dopľňa mimoriadne opatrenia v oblasti: dane z príjmov, finančnej pomoci, odkladu splácania úveru, hazardných hier, správy bytov a nebytových priestorov.