Plant-based Milk Analogues in the Nutrition of People with Nutrition-dependent Non-infectious Diseases - Pritulska, N.
Prístupy k výžive pacientov s určitými typmi neinfekčných chorôb. Podľa údajov WHO sú v súčasnosti najrozšírenejšími chorobami neinfekčné choroby (NID), vrátane kardiovaskulárnych chorôb, rakoviny, chronických respiračných chorôb, diabetes mellitus a obezity. Analýza výskytu NID na Ukrajine a vo svete. Skúmanie mechanizmov vládnej regulačnej a metodickej podpory účinnej prevencie a kontroly NID. Účinky rastlinných analógov mlieka vyrobených z rôznych surovín na ľudský organizmus. Opis biologicky aktívnych látok semien senovky gréckej používanej na výrobu špeciálnych potravinových výrobkov.