Exploring English Instruction in the Mathematics Classroom: A View of Current Pedagogy in the United States and Slovakia - Daniel, Mayra C.
Návrhy na výučbu anglického jazyka na hodinách matematiky na Slovensku. Základom pre tieto odporúčania je výskum, ktorý bol uskutočnený v Spojených štátoch. Výsledky výskumu sú spojené s metódou CLIL vyučovania angličtiny vo všeobecnovzdelávacích predmetoch v slovenskom edukačnom kontexte.