Comparative Study of Polish SME Sector on the Background of the European Union Countries - Brożek, Katarzyna
Prieskum situácie poľských malých a stredných podnikov na pozadí vybraných európskych krajín. Analýza ukazovateľov reprezentujúcich súčasný stav podnikania v EÚ. Porovnanie výkonnosti ekonomík v rámci krajín od najslajbšieho výkonu po najlepší.