Barriers to Employee Development in Small Enterprises in Poland and Finland – A Comparative Study - Rak, Ewa
Identifikácia bariér v rozvoji pracovníkov malých podnikov v Poľsku a Fínsku. Ako najčastejšie prípady sa uvádzajú nízke náklady a časové obmedzenia. Zaujímavý je fakt, že poľský podnikateľ vidí najväčšiu prekážku v rozvoji samotného zamestnanca.